SONOTIZ-ATA 7/12

SONOTIZ-ATA 7/12

Sonotiz ATA cuprinde un covoraș SONO Eco învelit într-un strat protector nețesut aluminiu. Stratul superior cuprinde un filament reflectorizant care asigură un strat de reducere a fluxului de căldură care protejează împotriva pierderii sau câștigului de energie cauzat de disiparea căldurii în locuri nedorite. Montajul poate avea loc atât la interior, cât și la exterior, poate fi tăiat pentru a se potrivi în jurul grinzilor de tavan și a capriorilor. Sonotiz AT aplicat direct pe partea inferioară a acoperișului previne intrarea aerului rece, scăparea căldurii și acumularea umezelii.

Unitați ATA 12 ATA 7
Grosime
[mm]
12±0.7
7±0.35
Densitate
[kg/m³]
330
190
Greutate [kg/roll]
[kg/roll]
35±0.5
20±0.5
Lățime
[m/roll]
1±0.1%
1±0.1%
Lungime
[m/roll]
10±0.5
10±0.5
Suprafață
[m²/roll]
15
15

SONOTIZ ATA este o alegere excelentă pentru aplicarea pe acoperiș, deoarece este un excelent izolator acustic și termic. Fibra de sticlă este formată din mii de fibre minuscule de sticlă. Datorită dimensiunilor lor mici, pot forma o etanșare care reduce mișcarea aerului, rezultând un izolator termic eficient, precum și reducerea zgomotului din sursele exterioare. În plus, fibrele sunt incombustibile, ceea ce le face un material sigur pentru acoperiș.

Prin urmare, Sonotiz ATA minimizează pierderile de energie, ceea ce duce la costuri mai mici de încălzire și la o structură mai ritmică.