Banda autoadeziva din fibre de sticla

Banda autoadeziva din fibre de sticla

Banda autoadeziva din fibre de sticla este destinata pentru etansarea si consolidarea colturilor de la imbinarea peretilor acoperiti cu tencuiala, precum si in cazul placarii suprafetei constructiilor.

Banda autoadeziva din fibre de sticla este produsa pe fundalul plasei din fibre de sticla, asupra careia, pe o parte, este aplicat un adeziv acrilic, care ii confera proprietatea de a se lipi usor si independent de suprafete, fara necesitatea aplicarii altor substante pentru aderare. Benzile autoadezive din fibre de sticla se utilizeaza pe suprafete de gips-carton (PAL si MDF), fisuri, cusaturi, si alte imbinari inainte de a aplica chit sau tencuiala. Acestea reprezinta un material universal, multifunctional, utilizat pe scara larga in domeniul constructiilor, la lucrari de interior, vopsire. etansare, armare. Gradul inalt de flexibilitate al benzilor faciliteaza lucrul cu respectivul material, permite cu usurinta taierea in portiuni conform dimensiunilor necesare, precum si, fixarea lor pe suprafata peretilor, imbinarilor si a pantelor. Concomitent cu aceasta, acoperirea este uniforma, fara bule de aer si denivelari.


Avantajele utilizarii benzilor autoadezive din fibre de sticla:

  • usurinta in exploatare;
  • acoperire rezistenta si fara denivelari;
  • minimizare a riscului aparitiei fisurilor la etapa de finisare a lucrarilor de constructii si in perioada de exploatare;
  • acoperirea eficienta a defectelor in timpul lucrarilor de tencuire si vopsire;
  • stoparea procesului de raspindire a fisurilor deja existente;

– Fisa tehnica –