PLASA DIN FIBRE DE STICLA
– 290g/m2 anti-vandal

PLASA DIN FIBRE DE STICLA
– 290g/m2 anti-vandal

Plasa anti-vandal din fibre de sticla, spre deosebire de plasele standard, destinate fatadelor, se utilizeaza acolo unde este necesara protejarea suplimentara a fatadei impotriva deteriorarii si a socurilor mecanice. De obicei, acestea sunt subsolurile sau spatiile la aproximativ 1 metru inaltime de la fundament. Din acest motiv, categoria respectiva de plase trebuie sa aiba o grosime si un nivel al rezistentei superior fata de plasele standard.

Plasa anti-vandal din fibre de sticla a companiei “Djofra-M”, corespunde celor mai inalte cerinte de calitate la nivel de rezistenta si raspuns presiunilor mecanice, protejeaza perfect subsolurile si alte parti ale cladirilor. Ofera o rezistenta crescuta la presiuni fizico-mecanice, ceea ce permite sistemului de fatade sa serveasca mai mult timp.

Totodata, respectiva plasa, poate fi utilizata la instalarea elementelor decorative grele pe fatada cladirilor, de exemplu – piatra naturala. In locurile in care acestea se instaleaza presiunea este foarte mare, iar plasa ant-vandal este un suport sigur.

Date Tehnice​

– Fisa tehnica –

Ambalare